Bedden

Slapen > Bedden >


HULSTA SLAAPKAMER

 

Hülsta biedt u eigentijdse tijdloze slaapkamers met een mooi design. Dat is zichtbaar aan de zorgvuldig gekozen materialen, de hoogwaardige verwerking en de ambachtelijke details. Ieder meubel wordt individueel vervaardigd. Ontelbare mogelijkheden qua vorm, afmetingen en materialen. Samen met onze interieuradviseurs ontwerpt u een slaapkamer volledig naar u voorkeuren. Bovendien kan u in onze slaapcomfortafdeling terecht voor een passende matras en bodem van Auping, Beka, Lattoflex of Tempur. u kan alvast beginnen dromen.....

 

 

 

AUPING BEDDEN EN BOXSPRINGS

Met Auping kies je voor slaapcomfort op het hoogste niveau. Auping bedden worden door onze specialisten met kennis en oog voor detail vormgegeven. Bij ons vind je verschillende bedmodellen in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Auping stelt alles in het werk om te zorgen dat je iedere nacht heerlijk slaapt. Zo word je fris en uitgerust wakker, klaar voor een nieuwe dag. Auping Nights, Better Days.

 

Met de Original boxspring kies je de perfecte basis voor in je slaapkamer. Optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS®). De verschillende ventilerende materialen van de boxspring en matras zorgen voor een optimaal samenspel. Zo word je elke dag fris en uitgerust wakker.
 

BEKA bedden & boxsprings

Boxspring of bed? Beka® komt tegemoet aan al jouw persoonlijke slaapbehoeften. Ontdek onze Ultima by Beka® boxsprings met een hoog basiscomfort, verzorgd afgewerkt en fris van stijl. Onder de naam Bed Casual combineert Beka® het luxueuze slaapcomfort van de Beka® boxsprings met de innovatieve GELTEX® inside technologie. Stel je Beka® bed samen aan de hand van de vele keuzemogelijkheden.

 

Beka bedden
Beka bedden
Beka bedden

 

TEMPUR bedden

Kies het perfecte bed voor uw slaapkamer.
Met een collectie aantrekkelijke bedden biedt TEMPUR® niet alleen een goede nachtrust, maar ook de perfecte esthetische oplossing voor uw slaapkamer.
Deze TEMPUR® bedden ondersteunen uw matras optimaal en passen, door een tijdloos ontwerp, in iedere slaapkamer.

TEMPUR® bedden
TEMPUR® bedden