ACTIES EN NIEUWS

 

 

 

 

TEMPUR - BOXSPRINGWEKEN

Vanaf 24 september ontvangt u 15% korting op de gehele Micro-Tech collectie van TEMPUR. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.

 

Micro-Tech is de nieuwe, trendy boxspring-combinatie van TEMPUR. In enkele stappen stellen wij samen met u uw eigen boxspring samen voorzien van een matras met een unieke combinatie van pocketvering en TEMPUR materiaal. En dat allemaal voorzien van een jong en fris Scandinavisch design. 

 

Aanbod geldig tot en met 28 oktober 2018. 

 

 


 

 


bedtextiel ACTIE -20%


De herfst komt eraan – tijd om te dromen van een heerlijk warm dekbed of donsdeken, nieuw hoofdkussen, dekbedovertrek,....

Kom nu langs en geniet van een korting van 20% in onze slaapcomfortafdeling.

Auping           Beka           Lakebos           Tempur

 

 


Aanbod geldig tot en met 28 oktober 2018.

 

 

 

toonzaalmodellen in de kijker

Wonen is een beleving, ook onze toonzaalmeubelen zijn constant in beweging. Wij bieden u deze aan aan zeer interessante prijzen, bovendien zijn deze onmiddellijk leverbaar. Kom dus snel een kijkje nemen naar ons uitgebreid gamma van zetels, bedden, matrassen, stoelen, kasten, .... Onze toonzaalmodellen gaan steeds met 25% korting de deur uit.  Kom eens langs, het loont echt de moeite!

 

 

Aanbod geldig tot zolang de voorraad strekt


 

 

 

 ACTIE DURLET

 

 

 

auping - TWEEDE SPIRAALBODEM CADEAU

Elk lichaam is anders. De spiraalbodems van Auping zijn gemaakt voor deze verschillen. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. Met meer dan 10.000 drukpunten wordt het lichaam gelijkmatig ondersteund. De spiraalbodems zijn geschikt voor bijna elk bedmodel en verkrijgbaar in verschillende formaten.

 

Speciaal voor de verjaardag van Auping leggen we jou in de watten: bij aankoop van een Auping-bed geven we de tweede spiraalbodem cadeau. Op onze spiraalbodems geniet je trouwens levenslange garantie – ook mooi meegenomen!
 

 

 

 

 

JORI classic tegen niet klassieke condities

De JORI-collectie omvat een aantal iconen die door hun tijdloos karakter de tand des tijds overwonnen hebben. Zo zijn de Pacific, Linea en Symphony populaire CLASSICS die hun succes te danken hebben aan hun niet te evenaren comfort, eigen aan de JORI-collectie. Vandaag bieden wij u de Pacific, Linea en Symphony aan tegen zeer interessante prijzen.

 

Allesbehalve klassiek. Maar bijzonder interessant.

 

Aanbod geldig tot en met 31 december 2018.

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie