ACTIES EN NIEUWS

auping - tot €500 inruilvoordeel

Wist je dat er jaarlijks een stapel matrassen wordt weggegooid, die duizend keer zo hoog is als de Eiffeltoren? Auping en Pontzeele Interieur werken actief mee aan het verkleinen van de afvalberg. Onze matrassen maken we van materialen die gerecycleerd kunnen worden. Zo worden de meeste materialen al herbruikt voor bijvoorbeeld een nieuwe judomat.

Daarom heeft Auping het Auping Take Back System: als je nieuwe matras wordt bezorgd, dan nemen we je oude matras mee terug. Zo zorgen we er samen voor dat een matras geen afval wordt. We nemen elke matras mee, ook die van andere merken en zorgen dat deze gerecycleerd worden.

Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Daarom krijg je nu tot €500 inruilvoordeel* bij aankoop van je nieuwe Auping matras. Want als je weet dat je oude matras een duurzame toekomst tegemoet gaat, slaap je toch net wat beter

 

 

 

 

 ACTIE DURLET

toonzaalmodellen in de kijker

Wonen is een beleving, ook onze toonzaalmeubelen zijn constant in beweging. Wij bieden u deze aan aan zeer interessante prijzen, bovendien zijn deze onmiddellijk leverbaar. Kom dus snel een kijkje nemen naar ons uitgebreid gamma van zetels, bedden, matrassen, stoelen, kasten, .... Onze toonzaalmodellen gaan steeds met 25% korting de deur uit.  Kom eens langs, het loont echt de moeite!

 

 

Aanbod geldig tot zolang de voorraad strekt


 

 

 

JORI classic tegen niet klassieke condities

De JORI-collectie omvat een aantal iconen die door hun tijdloos karakter de tand des tijds overwonnen hebben. Zo zijn de Pacific, Linea en Symphony populaire CLASSICS die hun succes te danken hebben aan hun niet te evenaren comfort, eigen aan de JORI-collectie. Vandaag bieden wij u de Pacific, Linea en Symphony aan tegen zeer interessante prijzen.

 

Allesbehalve klassiek. Maar bijzonder interessant.

 

Aanbod geldig tot en met 31 december 2018.

 

 

 

 

EEN BLIK IN ONZE SHOWROOM

 

 

 

 

 

 

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie