Eten

>
Wonen > Eten >


Bij Pontzeele Interieur vindt u een ruim gamma aan tafels, stoelen en complete eetkamers in verschillende stijlen : tijdloos modern, eigentijds design, romantisch gezellig, praktisch uitschuifbaar,...

 

Jori, Leolux, Willisau, Kettnaker, Karat, Hülsta,Vincent Sheppard, Tonon, Cirkante tafel ... en nog vele anderen.

 

 

Arco

 

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten proberen wij op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, ontwikkelen en produceren: of het nu gaat om een kantoorinrichting of een tafel op maat voor in de eetkamer.

 

 Cirkante Tafel

 

Cirkant? Dat is ‘de meetkundige gezelligheid waarbij steeds meer punten op dezelfde afstand van het middelpunt liggen’. Zo titelt een meubeladvertentie uit de jaren zeventig.
De iconische tafel van Bob Vanden Berghe, ontworpen in 1976, is sinds 2014 opnieuw uitgebracht in de verbazende tafelcollectie van MMooD.
De Cirkante is zó ontworpen dat je altijd naar elkaar toe kijkt, met hoeveel je ook aan tafel zit!
Verkrijgbaar in 2 formaten, 6 houtkleuren en 3 type stenen. 

Hülsta

 

Functioneel en visueel vormen eet- en woonkamer steeds meer één geheel. Voor meubeldesigners betekent deze trend dat ze de behaaglijke kwaliteiten van eetkamermeubelen verder ontwikkelen. Bovendien moet de inrichting heel veelzijdig zijn, want in de eetkamer wordt allang niet meer alleen maar gegeten. Aan de eettafel wordt ook gespeeld, gewerkt, gekletst en geknutseld. Alleen, met z’n tweeën, in kleine kring of met z’n allen. Afhankelijk van de gelegenheid kan het er ongedwongen of representatief aan toe gaan. Flexibiliteit is bij de inrichting van de eetkamer belangrijker dan ooit. Voor een oraktisch en degelijk uitklapsysteem bent u bij Hülsta aan het juiste adres. 

 

De tafel  ET70 ontving de Red dot Award en terecht. Een tafel met heel veel mogelijkheden, Met zijn ingetogen fraaiheid is de eettafel T70 een meesterwerk. Zijn lichte, ruime uitstraling heeft de ze tafel te danken aan zijn slim verstopte onderconstructie. Deze maakt een tafelhoogte van 72 cm mogelijk, zodat ook mensen kleiner dan 1,80 m ergonomisch kunnen zitten. Kom ze nu ontdekken in onze showroom.

  

Kettnaker

 

De meubelprogramma's van Kettnaker gebaseerd op een systematische vormgeving. De materialen, kleuren en functies kunnen volledig naar eigen smaak en behoefte worden gecombineerd. Hierdoor kunnen werkelijk unieke meubelstukken worden gecreëerd.

 

 
Mobliberica

 

Nieuw in onze collectie Mobliberica. Deze Spaanse fabrikant brengt sinds 1979 prachtige eetkamermeubelen op de markt. 

Uitschuifbare tafels, prachtige innovatieve materialen, hoogwaardig design en goed zitcomfort zijn maar enkele van de pluspunten van dit merk. Kom dit nu ontdekken in onze showroom.

 

Willisau

Willisau Switzerland fabriceert al meer dan 85 jaar in het achterland van Luzerno meubelen van uitstekende kwaliteit. De bosrijke omgeving was altijd al een centrum van de houtverwerkende industrie.
De voornaamste competentie van Willisau Switzerland is de handgemaakte fabricatie van tafels, stoelen en sideboards. In een duidelijke, moderne vorm, die evenzeer aangepast is aan het materiaal als aan de idee en de wensen van veeleisende klanten. 
De strenge kwaliteitsnormen van WILLISAU SWITZERLAND, evenals onze eigen verantwoordelijkheid tegenover u en de standaard voor producten „made in Switzerland“, garanderen de grootst mogelijke kwaliteit en handwerkkunst van elk meubel van onze firma. Onze producten worden, na ontvangst van de bestellingen, speciaal en individueel op uw wensen geproduceerd en zijn aan een strenge eindcontrole onderworpen.

 

  

Tonon

 

Sinds kort vindt u bij ons de stoelen van Tonon.  De Step Steel van Mac Stopa is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.
Design, kwaliteit en een goed zitcomfort vormen 1 geheel in deze prachtige collectie.

 

Vincent Sheppard

 

Aantrekkelijk en tijdloos – dat zijn ongetwijfeld de eerste woorden die je te binnen schieten als je kijkt naar een Lloyd Loom fauteuil. Je zou echter niet vermoeden dat er een rijke geschiedenis schuil gaat achter deze banken en stoelen. En toch, de wortels van de Lloyd Loom stoel gaan terug tot 1917! Maar dat is niet alles... Lloyd Loom meubelen dragen een goed bewaard geheim met zich mee.


Deze verfijnde, maar uiterst solide, stijlvolle en comfortabele stoelen zijn gemaakt van gewoon kraft papier! Ja, papier. Dus zeg nooit “rieten stoel” tegen een Lloyd Loom - dat zou deze laatste geen eer aan doen. De naam Lloyd Loom verwijst namelijk naar de methode en techniek van het weven van papier en staal op een textiel weefgetouw.
Het is de Amerikaanse ondernemer en uitvinder Marshall Burns Lloyd die de sleutel tot succes van Lloyd Loom of “Woven Paper” meubilair heeft gevonden.

 

 

 
 

Leolux

 

De eettafel is een centraal punt in huis. Voor een gezellig samenzijn, een goede maaltijd en een prettig gesprek. Een eettafel van Leolux biedt alle ruimte voor zulke momenten.

De design stoelen van Leolux zorgen voor het juiste comfort. Want een goed gesprek, met een glas en een maaltijd, dat kan gemakkelijk uren duren.

 

  

Mobitec

 

Mobitec is de belangrijkse fabrikant in België wat stoelen betreft.

Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking en een hoogstaande kwaliteitscontrole zijn maar enkele van hun troeven.

Een eigen team van designers is constant op zoek naar creatieve comfortabele ontwerpen. Ze volgen de nieuwste trends op en passen dit toe op hun gamma zonder het voornaamste uit het oog te verliezen : keuze, zitcomfort en duurzaamheid. 

Jori

 

De essentie van de stoel in een strak en uiterst puur, functioneel design. Oneindige variaties op een thema. Stoel, barstoel of lounge, met verschillende rughoogten voor actiever of passiever gebruik, met of zonder armleggers. Jori biedt een prachtige collectie kwalitatieve stoelen. 

Ook de tafels van Jori bieden een prachtig design. 1 van onze meest verkochte modellen is de tafel Rialto.

Een verfijnd tafelblad en fijne schuin getekende houten poten voor een - zoals ontwerper Jean-Pierre Audebert dat noemt - zwevend design. Tafelblad, beschikbaar in een veelvoud van materialen en in ronde of rechthoekige vorm. Voor de rechthoekige vorm hebt u de keuze tussen een vast of uitschuifbaar tafelblad.