Collectie > Wonen > Eten > Leolux stoelen >

Leolux tafel & stoelen


De design stoelen van Leolux zorgen voor het juiste comfort. Want een goed gesprek, met een glas en een maaltijd, dat kan gemakkelijk uren duren.

 

 

 

Pontzeele_Interieur_Leolux_columna_ceramic_rond

Pontzeele_Interieur_tafel_Columna
Pontzeele_Interieur_Leolux_Columna_ceramic_ovaal
Pontzeele_interieur_leolux_callas

Een eyecatcher aan tafel

Jazeker, dat kan met Callas. Deze eetkamerstoeltjes zijn niet voor niets vernoemd naar de legendarische operadiva. Callas van Leolux heeft net als de Amerikaans-Griekse sopraan eigenzinnige trekjes, maar ook een geweldige presentatie.

Pontzeele_interieur_leolux_mara

Uitnodigende keuze voor eigentijds genieten

De vriendelijke zachtheid van Mara herkent u, zodra u haar schoonheid van een afstand bewondert. Deze eetkamerfauteuil is onmiskenbaar een ontwerp van Christian Werner: de rondingen van de zitkuip, de lichte nonchalance van de bekleding, de verfijnde afwerking. Opdat Mara in veel eigentijdse interieurs een passende keuze kan zijn, creëerde Werner verschillende onderstellen

Pontzeele_interieur_leolux_talos

Sterk gesteund, zacht gezeten

Prettig tafelen stelt strenge eisen aan een eetkamerstoel. De stijlvolle Talos is een sterke kandidaat, met een moderne vormgeving en een comfortabele zitkuip. En door zijn bescheiden afmetingen kunt u ook bij kleinere eetkamertafels goed uit de voeten.

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie