Bedtextiel

Slapen > Bedtextiel >


 

DONSDEKENS EN DEKBEDDEN  AUPING  CASTELLA LAKEBOS

 

 

Donsdekens van het fijnste satijn en het zachtste dons.

Dons heeft het beste van twee werelden: comfortabel warm en extreem licht. Daarnaast heeft dons een superieur ademend vermogen waardoor het transpiratievocht uitstekend afvoert. Bij Castella en Auping worden enkel de hoog- waardigste dons verwerkt, welke verkregen en gereinigd zijn conform de Europese wetgeving. Omdat de herkomst van dit wonderschone natuurproduct niet ter discussie moet staan, wordt de gehele donsketen gecertificeerd.

Nieuw is het donsdeken Sherpa. Een kwalitatief Lakebos donsdeken met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dit donsdeken bestaat uit 90% nieuwe volgroeide zilvergrijze ganzendons en 10% kleine veertjes. Met een donsdichte Makro katoenen perkaal bekleding. en een levenslange waarborg is dit een topper binnen ons assortiment. Bij het duo systeem worden de minor en de mayor volledig over de breedte samengeritst. Bovendien verkrijgbaar in elke gewenste afmeting.

 


Synthetisch, gemakkelijk in onderhoud.
Auping, Castella en Lakebos maken  gebruik van hoogwaardige synthetische vezels die een goed isolerend vermogen hebben. Door de open structuur zijn deze vezels tevens heerlijk zacht en veerkrachtig. Van alle vulmaterialen zijn synthetische vezels het gemakkelijkst te reinigen. Alle synthetische Castella en Auping dekbedden en hoofdkussens zijn dan ook goed wasbaar zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat.

 

 

 

 

  

LAKEBOS AUPING BEKA TEMPUR HOOFDKUSSENS

Wij bieden u hoofdkussens van de merken Auping Beka Lakebos en Tempur.

Elke merk heeft zijn specifieke kenmerken. Kom gerust langs en kies voor u het gewenste hoofdkussen voor een zalige nacht

 

AUPING

Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een goed matras. Ook je hoofdkussen is heel belangrijk. Je lighouding in combinatie met de hardheid van je matras zijn bepalend voor de juiste keuze. Voor een heerlijke nachtrust, en een uitgeslapen gevoel, moet het kussen je nek en hoofd zodanig ondersteunen, dat je nekspieren zich helemaal kunnen ontspannen. Met het AVS systeem (Active Ventilation and Support) ben je verzekerd van een uitstekend slaapklimaat. Zo word je uitgerust wakker en ben je klaar voor een energieke dag.

BEKA

Ben je een zijslaper, buikslaper of rugslaper? De collectie Ultima by Beka® biedt u een (ergonomisch) hoofdkussen aangepast aan uw slaapprofiel. Kies naast eendendons, natuurlatex, traagschuim of synthetische materialen ook voor de exclusieve GELTEX® inside technologie. Laat je adviseren door jouw dichtstbijzijnde verkooppunt.

LAKEBOS
U hoeft onze hoofdkussens natuurlijk niet speciaal in huis te halen om ze te knuffelen.Wie zijn hoofd neervlijt op een Lakebos kussen doet dit in eerste plaats om zichzelf te verwennen...

TEMPUR

Ergonomische Kussens
Deze hoofdkussens zijn speciaal ontworpen voor mensen met een favoriete slaaphouding en die de best mogelijke ondersteuning nodig hebben. Al onze ergonomische hoofdkussens zijn voorzien van de TEMPUR® technologie, zodat ze zich naar uw lichaam vormen, uw hoofd en nek omsluiten en alle ongemakken wegnemen.

Comfortkussens

Dit assortiment bestaat uit kussens met een klassieke vorm met variërende stevigheid. Elk hoofdkussen is voorzien van TEMPUR® technologieën voor langdurige ondersteuning en perfect comfort, zoals een gewoon hoofdkussen niet altijd kan bewerkstelligen. Elk hoofdkussen behoudt zijn vorm, iedere nacht weer, voor een betere nachtrust.

 

LAKEBOS  AUPING DEKBEDOVERTREKKEN. 

Hoeslakens van Lakebos verdienen bijzondere aandacht. Door de ruime afmetingen en een royale matrasomslag blijven ze ook na het wassen hun unieke pasvorm behouden.

 

Alle Lakebos hoeslakens zijn voorzien van een uiterst duurzame elastiek over de

volledige omtrek waardoor het hoeslaken perfect glad blijft.

 

Bovendien heeft Lakebos een assortiment hoeslakens voor matrassen tot 35cm hoog.

 

Een dekbedovertrek geeft een extra sfeer aan de slaapkamer. De Auping collectie bestaat uit verschillende dessins en kleuren en wordt ontwikkeld op basis van de laatste fashion- en interieurtrends. Onze basic dessins geven je slaapkamer een fris gevoel, terwijl de kleurrijke dekbedovertrekken juist een warme sfeer geven. Welk materiaal bedlinnen past het best bij jou? Je kunt kiezen uit een scala aan materialen. Van biologisch katoen tot satijn en zijde. Voel het materiaal van te voren om te beoordelen of je er lekker onder zou kunnen slapen.

 

We hebben een ruime voorraad in verschillende afmetingen, kleuren en designs.