Slaapcomfort

Slapen > Slaapcomfort >


Al meer dan 3 generaties ervaring in slaapcomfort. Lattenbodems, matrassen, boxsprings, donsdekens, hoofdkussens,... kom gerust een kijkje nemen in onze slaapafdeling.

Onze slaapspecialisten geven u volledig vrijblijvend en eerlijke uitleg.

 

Wij verdelen de merken Auping, Beka, Lakebos, Lattoflex, Tempur,...

 

 

 

 

AUPING

Een nieuw bed kopen ? Met Auping kies je voor slaapcomfort van het hoogste niveau.

Auping bedden worden door onze specialisten met kennis en oog voor detail vormgegeven. Bij ons vind je verschillende bedmodellen in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Auping stelt alles in het werk om te zorgen dat je iedere nacht heerlijk slaapt. Zo word je fris en uitgerust wakker, klaar voor een nieuwe dag.

Auping nights, better days.

 

 

 

 

 

 

BEKA

Beka slaapcomfort waar stijl en rust elkaar vinden. Uitgekiende technologie en een elegante afwerking zorgen voor een diepe en herstellende slaap waarin de drukke dag zo van je afglijdt. Sereen, hedendaags en vrouwelijk met een aangeboren gevoel voor esthetiek. Dat is Beka.

 

Geniet nu van onze uitzonderlijke promotie:

 

Stel je eigen bed samen volgens jouw persoonlijke smaak en slaapbehoeften en dit al vanaf €1.999. Bekijk hier onze folder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LATTOFLEX

Luister naar uw rug, hij vertelt u precies wanneer u extra steun kan gebruiken. Want het leven is druk en ook de druk op uw ruggengraat is groot. Met het slaapsysteem van Lattoflex krijgt uw rug de tijd en de ruimte om tot rust te komen. Zo blijven jullie allebei in de juiste vorm.

Gedurende de dag krijgen de tussenwervelschijven in u w rug het zwaar te verduren. Alleen door 's nachts de juiste slaaphouding aan te nemen, krijgen deze 'schokdempers' de kans om te herstellen. Een slaapsysteem van Lattoflex is drukverlagend en biedt een ideale ventilatie en een optimale lichaams-en rugondersteuning. Zo helpt een slaapsysteem van Lattoflex u om rugklachten te voorkomen én te verhelpen.

 

Nu uitzonderlijke condities op het Lattoflex gamma.

 
 

TEMPUR

 

 

Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen dat het lijkt alsof u zweeft... TEMPUR matrassen passen zich perfect aan de contouren van uw lichaam aan en ondersteunen u zodanig dat u zich gewichtloos voelt. Het unieke TEMPUR materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft, zodat u uitgerust de dag kunt beginnen.

Met een collectie aantrekkelijke bedden biedt TEMPUR® niet alleen een goede nachtrust, maar ook de perfecte esthetische oplossing voor uw slaapkamer.
Deze bedden ondersteunen uw matras optimaal en passen, door een tijdloos ontwerp, in iedere slaapkamer.

Door het juiste hoofdkussen te kiezen, kunt u uw slaaphouding verbeteren en hiermee de kwaliteit van uw nachtrust. TEMPUR® biedt een breed assortiment hoofdkussens, afgestemd op de meest uiteenlopende voorkeuren en slaaphoudingen. Alle hoofdkussens bieden het optimale comfort en ondersteuning die u gewend bent van het TEMPUR® materiaal, maar elk met een eigen technologie, ontwerp en speciale kenmerken om te voldoen aan uw slaapvoorkeur.

 

Tijdelijke actie OP=OP. Neem hier een kijkje op onze promopagina

 

 

 

 


 

TEMPUR HYBRID

Een perfecte combinatie van geavanceerd TEMPUR materiaal en micro pocketveren...

Ervaar nu het revolutionaire gevoel van een matras waarin het unieke TEMPUR materiaal wordt gecombineerd met de perfecte ondersteuning van pocketveren.

 

 

 

 


 

LAKEBOS

De donsdeken koestert en beschermt tegen de kou. Het geheim? Lucht! Ieder donsje vormt immers een luchtkamertje op zich. De duizenden donsjes van Lakebos dé donsdeken zorgen samen voor een uitmuntende isolatie en klimaatregeling.

Lakebos dé donsdeken is er voor iedere levensstijl en elk seizoen. Slaapt u in een extra groot of net een heel klein bed, in een verwarmde of een vrij koele slaapkamer: Lakebos heeft voor u dé juiste donsdeken…

De vulling van Lakebos dé donsdeken bevat uitsluitend nieuw materiaal
(ongebruikt, niet gerecycleerd) met volledig volgroeide donsvlok en kleine veertjes. De reiniging gebeurt volgens de strengste normen. Belangrijk in dit reinigingsproces is dat veertjes en dons niet beschadigd worden.

Vulling die blootgesteld wordt aan een té intensieve ontvetting of een té krachtige droogprocedure verliest definitief zijn buigzaamheid en is niet meer bruikbaar als donsdekenvulling. De juiste behandeling van dons en veertjes is doorslaggevend voor de kwaliteit en de levensduur van uw donsdeken.

De gewichtsverhouding tussen dons en veertjes is bij de gewonnen vulmassa niet steeds gelijk. Daarom wordt gesorteerd in drie groepen: dons, kleine veertjes en veertjes. De volgroeide dons en de kleine veertjes worden naderhand in een bepaalde gewichtsverhouding samengebracht tot een goede levenslange kwaliteit.