Kasten

Wonen > Kasten >


Kasten op maat, hangkasten, dressings, .. in een moderne ,tijdloze of design look ? 

Wij bekijken samen met u de mogelijkheden. Breng een plannetje mee van uw woon- of slaapruimte en we maken samen met u een gepersonaliseerde offerte.

Kettnaker, Hülsta, Karat, Piure, Arco, Saunaco... en vele andere merken. 

 

NIEUW ! SAUNACO - Architecturale meubelen

 

Deze vollectie combineert het Belgische vakmanschap  met het innovatieve design van Studio Segers. CAS garandeert kwaliteit en authenticiteit in een geometrisch gestroomlijnd geheel. Het archetypische vierkant dient als fundament voor een krachtig en flexibel programma. CAS is een modulair kastensysteem waarmee u diverse units kan samenstellen naar uw persoonlijke voorkeur, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de functie die uw nieuwe kasten zullen vervullen. Ook heeft u alle controle over de gebruikte materiaal en kleuren. Het systeem zit als gegoten in de woon- of eetkamer, maar past ook perfect in de slaapkamer, kinderkamer of op kantoor. Daarnaast kan u door de tijdloze vormgeving en hoogwaardige materialen rekenen op een bijzonder lange levensduur.
Uitgepuurde architecturale componenten gaan hand in hand met een geraffineerde afwerking, zoals bijvoorbeeld warm eikenhout en innovatieve krasbestendige poedercoating. CAS biedt u een weelde aan mogelijkheden om uw eigen kast samen te stellen. Uw persoonlijke wensen komen zo tot leven in een unieke constructie. Dit systeem is specifiek ontworpen om ruimtelijke composities te maken in functie van uw beschikbare ruimte: van los object tegen een wand tot onderdeel van het interieur. Deze flexibiliteit laat CAS perfect opgaan in uw interieur. In één vloeiende beweging kiest u uit ons breed assortiment aan maten, kleuren, functies en materialen, en zo kneedt u moeiteloos een harmonieus geheel. Met behulp van onze heldere vormen, dunne tabletten, inspirerende lakken en warme houttinten creëert u meubels met karakter.

 

Neem hier ook eens een kijkje achter het productieproces. 


 

HULSTA

In een familiebedrijf als Hülsta denkt men in generaties. Hülsta werd opgericht in 1940 en staat garant voor een systeemmeubelen van de allerhoogste kwaliteit. Talloze mogelijkheden en prachtige collecties. Kom ze bewonderen in onze showroom.

 

Nu megadesign aan voordeelprijs.

 
 

KETTNAKER

Woonomgeving en identiteit zijn nauw met elkaar verweven, en een eigen identiteit is niet inwisselbaar. Deze gedachte vormt de leidraad voor de ontwikkeling van het woonprogramma van Kettnaker. De familie Kettnaker in Duitsland is ondertussen al aan zijn 5de generatie toe.  Een raster van verschillende breedten, hoogte en diepten maakt het mogelijk om verschillende elementen willekeurig met elkaar te combineren.

Kettnaker, meubelen die uw hoogst persoonlijke woondromen werkelijk maken.
 

KARAT DIVIDI

Karat biedt een ruime design-collectie kasten, tafels en stoelen  met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Met een groot scala van kleuren en materialen kunnen de meubelen geheel worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. Karat biedt keuze uit 12 lakkleuren, 8 eikkleuren en Amerikaanse Noten. Voor afdekbladen kan u kiezen uit 12 glaskleuren. 

Uw persoonlijke woonwensen kunnen met de Karat succesformule gegarandeerd worden gerealiseerd. We tekenen het graag voor u uit !