Kasten

Wonen > Kasten >


Kasten op maat, hangkasten, dressings, .. in een moderne ,tijdloze of design look ? 

Wij bekijken samen met u de mogelijkheden. Breng een plannetje mee van uw woon- of slaapruimte en we maken samen met u een gepersonaliseerde offerte.

Kettnaker, Hülsta, Karat, Piure, Arco, ... en vele andere merken. 

 

HULSTA

In een familiebedrijf als Hülsta denkt men in generaties. Hülsta werd opgericht in 1940 en staat garant voor een systeemmeubelen van de allerhoogste kwaliteit. Talloze mogelijkheden en prachtige collecties. Kom ze bewonderen in onze showroom.

 

Nu megadesign aan voordeelprijs.

 
 

KETTNAKER

Woonomgeving en identiteit zijn nauw met elkaar verweven, en een eigen identiteit is niet inwisselbaar. Deze gedachte vormt de leidraad voor de ontwikkeling van het woonprogramma van Kettnaker. De familie Kettnaker in Duitsland is ondertussen al aan zijn 5de generatie toe.  Een raster van verschillende breedten, hoogte en diepten maakt het mogelijk om verschillende elementen willekeurig met elkaar te combineren.

Kettnaker, meubelen die uw hoogst persoonlijke woondromen werkelijk maken.
 

PIURE

Piure staat voor minimalistisch puur design. De kasten zijn van hoogstaande kwaliteit en bieden talloze mogelijkheid.

Kom origineel uit de hoek en ontwerp uw eigen persoonlijkheid.

 


 

KARAT DIVIDI

Karat biedt een ruime design-collectie kasten, tafels en stoelen  met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Met een groot scala van kleuren en materialen kunnen de meubelen geheel worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. Karat biedt keuze uit 12 lakkleuren, 8 eikkleuren en Amerikaanse Noten. Voor afdekbladen kan u kiezen uit 12 glaskleuren. 

Uw persoonlijke woonwensen kunnen met de Karat succesformule gegarandeerd worden gerealiseerd. We tekenen het graag voor u uit ! 

 
 

HEDENDAAGS

Kom ook ons hedendaags gamma aan kasten ontdekken.