Zitten en relaxen

Wonen > Zitten en relaxen >


Pontzeele Interieur biedt u een breed gamma aan in zetels, salons en relaxzetels.

Comfort en design zijn de 2 pijlers die u in onze collecties terugvindt.

Durlet, Erpo, Jori , Leolux, Schillig,  Stressless, Stressless Young, Himolla...

 

Onze interieurspecialisten staan u graag met raad en daad bij om tot een perfecte keuze te komen. Kom gerust vrijblijvend langs.

 

 

DURLET

Design en comfort. 2 vereisten die voor de salons, relaxen, stoelen en andere designmeubelen van Durlet gelden. Sinds 1966 kunt u bij Durlet terecht voor een ruime collectie aan designmeubelen. Design doet bij hen dienst als drijfveer, identiteit en filosofie, niet als modegril.
Wie Durlet zegt, zegt ook kwaliteit. En dat voor elk designmeubel en alle Durlet zetels. De beste leersoorten en hoogwaardig textiel worden order per order zorgvuldig en met het oog voor detail verwerkt. Een mix van moderne technologie en artisanaal vakmanschap garandeert u de bekende degelijkheid.

 

ERPO

Optimaal comfort, een zitcomfort dat zich zelf aanpast aan degene die zit, dit optimaal zitcomfort en uitstekende afwerkingskwaliteit zijn karakteristiek voor de Erpo zitmeubelen. Verkrijgbaar in vele kleuren zowel in leder als in stof.
 

FLEMISH TRADITION

Een label dat staat voor kwaliteit zonder toegevingen. Van boom tot afwerking, reeds meer dan 40 jaar gedragen door de handen van bezielde vakmensen. Artisanale klasse EN uitmuntend vakmanschap;

Flemish Tradition is kiezen voor een zetel van hier, bestand tegen de tijd en bestemd voor een actieve levensstijl.

JORI

JORI ontwerpt design zitmeubels die men kan aanpassen aan de wijze waarop men wil zitten en aan het comfort dat men op dàt moment wenst. Sofa’s met aanpasbare zithoogte en zitdiepte, een sofa die men in een handomdraai modelleert tot een loungebank of zelfs een chaise longue, een relaxfauteuil met een mechanisme waarmee men de relaxfauteuil traploos in de gewenste positie brengt, een fauteuil met verschillende rugvarianten, ...

Zitcomfort zit in het DNA van JORI gebeiteld. De hoogste kwaliteitseisen waaraan alle materialen moeten voldoen, en de vernuftige en comfortverhogende systemen waarmee JORI zitmeubelen zijn uitgerust, staan in relatie tot de verregaande aandacht voor het ergonomische. Van bij de start in 1963 was optimaal en onvergelijkbaar zitcomfort het uitgangspunt. Wetenschappelijk grensverleggend onderzoek naar optimale ergonomische oplossingen leidden tot het wereldwijd gepatenteerd relaxmechanisme waarmee JORI in de jaren 70 definitief doorbrak. Hetzelfde vernuft vindt men terug in de talrijke comfortverhogende mechanismes waarmee de meeste JORI zetels en Jori zitmeubelen zijn uitgerust.

 

Ga naar de Jori-configurator
JORI NIEUW 

 Enkele smaakmakers van de nieuwe collectie 2017-2018, Vanaf nu te bewonderen in onze toonzaal.

 

JORI RELAXZETELS

Jori relaxzetels zijn wellicht het beste voorbeeld van hun unieke positie in de markt van het zitmeubel. De relaxmechanismen zijn gepatenteerd, Zo heeft het relaxmechanisme geen lasnaden, waardoor het meubel soepel 360° rond zijn as kan draaien. Dit traploze mechnisme zorgt ervoor dat de gebruiker een optimaal ergonomische positie bereikt  die wordt omschreven als spiertonus '0', dit houdt in dat de weerstand in de spieren afneemt, waardoor het lichaam volledig ontspant en u geniet van een maximaal comfort in elke positie. 

 

 

Acties en promoties van Jori ? Klik hier
 

LEOLUX

Leolux staat voor eigenzinnige design meubelen. Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen. De Leolux meubelcollectie bestaat uit sofa's, hoeksofa's, relaxen, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poufs. Leolux... al 75 jaar ambacht en authenticiteit.


 

LEOLUX PODE
PODE is er voor de designliefhebber met een mening. Die kiest voor een eigen stijl, voor kleur en vorm. Design, maar dan wel betaalbaar, want het leven heeft nog zoveel andere leuke dingen te bieden. PODE is voor mensen die bewust in het leven staan en na een intensieve dag thuiskomen op een PODE bank.
De PODE-collectie bestaat uit jonge designs en een actuele selectie kleuren en bekledingen. Zo kies je het meubel dat jou op het lijf is geschreven. De designmeubelen van PODE zijn bekleed met de mooiste stoffen en het beste leer, en gebouwd met de kennis, expertise en constructiekwaliteit van de Leolux fabriek. Bij PODE weet je dus zeker dat je goed zit.


NIEUW - BETAALBAAR BELGISCH DESIGN


Nieuw in onze collectie 2018!


Dit model staat garant voor een zeer hoge kwaliteit en probleemloos, jarenlang zitcomfort.


Deze belgische fabrikant draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Door intensieve controles van de geleverde grondstoffen, de 100% tussen- en eindcontroles en een rode draad van continu verbeteren doorheen het bedrijf kan optimale kwaliteit gewaarborgd worden.

 

  

SCHILLIG W
Schillig staat voor Duitse degelijkheid. Sinds 1949 brengt Schillig degelijke zitmeubelen op de markt. Naast de relaxfuncties biedt dit merk ook een mooi design aan. De vele mogelijkheden zorgen ervoor dat deze salons zowel passen in een appartement, een grote loft als in een gezellige gezinswoning. Kom vrijblijvend een kijkje nemen naar deze collectie en ontdek het aangename zitcomfort.

 

STRESSLESS en STRESSLESS YOU 

Stressless is een Noorse fabrikant van zitmeubelen die al 40 jaar gespecialiseerd is in de productie van zetels en sofa's met een zuiver Scandinavisch design. Alle relaxzetels, hoeksofa's en zitbanken zijn gemaakt van bijzonder hoogwaardig materiaal. Wanneer u kiest voor Stressless kiest u voor het unieke Stressless-gevoel : volmaakt comfort in combinatie met een esthetische vormgeving.
In onze Stressless studio kunt u vele modellen uittesten. Ook hebben wij steeds een gamma salons en relaxzetels aan interessante prijzen. Een bezoek aan onze Stressless studio is meer dan de moeite waard.

De designtaal van het nieuwe Stressless YOU is universeel en veelzijdig. Hij drukt een stempel op je interieur, of je nou van „Nordic cool“ houdt of de voorkeur geeft aan de hippe,stedelijke stijl die de hartslag van de grote stad bij je thuis brengt.

 

Nieuw in 2017 ! 

Stressless met geïntegreerde voetensteun - electrisch verstelbaar.

 

 


 

DE TOEKOMST

 Bij De Toekomst staat naast een sterk accent op comfort, functionaliteit en een innovatief ontwerp hoog aangeschreven binnen de organisatie. Het gebied van productontwikkeling en productontwerp speelt een centrale rol, mede daarom zijn wij voortdurend op zoek naar innovatieve en ergonomische oplossingen. Wij kunnen flexibel vanuit een marktgerichte positie blijven denken èn produceren. Door onze diversiteit aan producten èn de vele optie-mogelijkheden, kunt u nagenoeg uw "eigen" persoonlijke relax-fauteuil samenstellen. De Toekomst bouwt uw klantspecifieke meubel binnen enkele weken. De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk en dat garandeert een hoog niveau van vakmanschap, en productiviteit.

  

SALONS MET RELAXFUNCTIE

Bij Pontzeele Interieur vindt u een ruim gamma aan salons met relaxfunctie. In stof, leder of een mooie combinatie van stof en leder. Elektrisch of handverstelbaar, kom de talloze mogelijkheden uitproberen in onze showroom. 

RELAXZETELS MET OF ZONDER LIFTSYSTEEM

Een ruime keuze in relaxzetels, verkrijgbaar in stof of leder, met of zonder liftsysteem, manueel verstelbaar of electrisch... Pontzeele interieur biedt u een heel ruime keuze. In onze showroom vindt u meer dan 50 modellen, die dan telkens in verschillende stoffen/ledersoorten verkrijgbaar zijn.

Ook heel wat modellen uit stock en heel snel leverbaar.

Alle zetels worden persoonlijk aan huis geleverd met de nodige deskundige uitleg.