AUTHENTIX

 

Een team van authentieke, vakbekwame medewerkers maakt samen eerlijke, integere meubelen. Authentix heeft respect voor diepgewortelde tradities en een open mind voor vernieuwing. Zo creëren ze duurzame, authentieke zitmeubelen van topkwaliteit. Authentix staat garant voor betrouwbare producten met een hart en een ziel. Hun medewerkers zijn hun ambassadeurs, daarom krijgen alle Authentix-sofa's de naam van één van hen. 

 

 

 

 

 

Een greep uit de Authentix-collectie ...

 

 

 

pontzeele_interieur_gent_salons_authentix_kris


KRIS

Functionaliteit en en comfort worden verenigt op een stevig onderstel. In de nonchalante kussens, gevuld met dons, kan u heerlijk ontspannen na een drukke dag. U kiest zelf de gewenste opstelling met of zonder lounge-elementen of apart fauteuils en u bepaalt zelf de kleur en textuur uit een ruim aantal exclusieve Authentix stof- en ledersoorten. 

Pontzeele_Interieur_gent_salon_authentix_pascal


PASCAL
Pascal staat synoniem voor hedendaags ontspannen. Met deze sofa breng je een tijdloze en tegelijk moderne toets in je woonkamer. De comfortabele zitelementen zijn afwerkt met een subtiel, kenmerkend stiksel en creëren, in combinatie met de slanke stalen poten, een sofa van ongeëvenaarde verfijning.


Pontzeele_Interieur_gent_salon_authentix_raf


RAF

Deze sofa straalt klasse en eenvoud uit. Hij is te combineren met verschillende zit- en relaxelementen en is verkrijgbaar in verschillende stoffen en uitvoeringen. 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.