hÜLSTA

 

Kwalitatief hoogwaardige meubelen voor uw thuis.

 

Hülsta biedt meubelen van hoge kwaliteit. Dat is te zien aan het exclusieve design, de zorgvuldig gekozen materialen, de hoogwaardige verwerking en de ambachtelijke details. Ieder meubel wordt individueel voor u vervaardigd en ook speciale vervaardigingen zijn mogelijk. Grote vrijheden bij het samenstellen van oppervlakken, vormen en afmetingen bieden vrijwel oneindige mogelijkheden voor een comfortabele woonbeleving.

 

 

 

ETEN

Hülsta staat voor de hoogste kwaliteit, persoonlijkheid en verantwoording. Flexibiliteit is bij de inrichting van de eetkamer belangrijker dan ooit. Een eetkamer die u met eettafel, eetkamerstoelen, vitrine of sideboard naar uw eigen smaak inricht, is veel meer dan een plek voor maaltijden in familie- en vriendenkring. Het is ook een plek voor gezellig samenzijn, waar je gesprekken voert, spelletjes doet, knutselt en werkt. In de actuele Hülsta-DINING-collectie vindt u alles wat u daarvoor nodig heeft. Veel ideeën en mooie eetkamermeubelen, die u naar eigen wensen kunt individualiseren.

 

 

WONEN

Hülsta biedt eigentijdse, tijdloze kasten voor in de woonkamer met een mooi design. Dat is zichtbaar aan de zorgvuldig gekozen materialen, de hoogwaardige verwerking en de ambachtelijke details.

SLAPEN

Gestoffeerde bedden en boxsprings worden gecompleteerd door lattenbodems en matrassen. Zij bieden een ergonomisch juiste ligpositie, een optimaal slaapklimaat en ontspannen loungemogelijkheden. De mooie slaapkamerprogramma's van Hülsta, die u naar wens met een commode of een kleerkast kunt combineren, bieden voldoende opbergruimte.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.