Wie we zijn

Pontzeele Interieur, meer dan ooit de speciaalzaak voor het betere zitmeubel, een ruim aanbod dining - tafels en stoelen - en slaapcomfort om bij weg te dromen.

Comfort, design & kwaliteit staan centraal bij de samenstelling van onze collectie. "Grote merken, kleine prijzen". Geniet van de beste voorwaarden en advies bij de aankoop van uw meubelen. 

Benieuwd naar meer? De koffie staat voor u klaar! Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom waar wij u graag ontvangen met het beste advies en met antwoorden op al uw interieur vragen.

Geschiedenis

We kunnen al teruggaan naar het jaar 1929, het jaar dat Amédé Pontzeele en Honorine de zaak startten als wagenmakerij, dit was de productie van karren die gebruikt werden door vooral landbouwers om hun goederen te vervoeren.

Na de oorlog kwamen André Pontzeele en Clara aan het roer. Zij specialiseerden zich meer in het bouwgebeuren, de fabriek werd voorzien van nieuwe machinerie voor het maken van dakgebinten, ramen en deuren en later ook maatmeubelen. Alles werd ambachtelijk gemaakt, stuk voor stuk.

In 1972 werd de zaak overgenomen door Jan Pontzeele en Hedwige. Door het vele aanbod, werd er overgegaan naar aankoop en verkoop van meubelen bij vooral Belgische en Duitse fabrikanten. 
Er werd ook een mooie afdeling decoratie en huwelijkslijsten voorzien.

Anno 2000 kwam de zaak in handen van Karolien Pontzeele en Geert. Zij bouwden de zaak verder uit met gekende grote merken en in 2009 kwam er een 2de zaak bij met designmeubelen, deDirekteurswoning in Gent.

We kunnen dus spreken van 4 generaties meubelen en 95 jaar ervaring en zijn daar terecht fier op.

quote icon

Kunnen wij u assisteren om de juiste keuzes te maken voor uw interieurproject ? Contacteer ons vrijblijvend of kom langs in de winkel met een grondplan en enkele foto’s van uw huidig interieur.

Geert De Cock
Zaakvoerder

geert@pontzeele.be

Karl Achtergaele
Interieuradviseur

sales@pontzeele.be

Christine Oosterlinck
Interieuradviseur & Logistiek

christine@pontzeele.be

Celien De Cock
Marketing & Social Media

marketing@pontzeele.be

Levering en plaatsing

Na uw aankoop staan wij in voor een professionele levering en plaatsing bij u thuis. Alles wordt geleverd, uitgepakt en gemonteerd door onze eigen deskundige installateurs. Daarbij zorgen we ook voor de afvalverwerking. Uw tevredenheid staat voor ons op de eerste plaats, en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Groepsfoto DeDirekteurswoning
Foto plaatsing
Foto plaatsing thuis design kast
Foto plaatsing en installatie

Showroom

Pontzeele Interieur
Kon. Astridlaan 2
9820 Merelbeke

info@pontzeele.be
+32 9 362 53 61

Openingsuren

Open op woensdag t/m zaterdag van 10u-18u
Dinsdag op afspraak tussen 10u-18u
Gesloten op maandag en zondag 

Klik hier om een afspraak te maken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwsberichten.